Det Rigtige Match! logo
CUA Samsø

Sociale fællesskaber

Dynamisk billede

Historien bag

Det Rigtige Match! startede som et projektsamarbejde mellem Ældresagens to afdelinger i Sorø (Sorø By og Stenlille-Dianalund) og de tre hjemmeplejegrupper i hhv. Dianalund, Stenlille og Sorø By.

I fællesskab ønskede man at gøre noget ved den ensomhed, som nogle ældre borgere føler, enten fordi de pludselig er blevet alene, eller fordi de har mistet nogle af de funktioner og færdigheder, de tidligere har haft. Samtidig var ønsket at matche ældre borgeres viden og interesser med frivillige, der brænder for det samme.

Ældresagen gør som samarbejdspartner en stor indsats for at engagere sine medlemmer i indsatsen. Men man behøver ikke være medlem af Ældresagen for at blive frivillig i Det Rigtige Match!. Alle er velkomne. Det eneste det kræver er ønsket om at gøre en forskel for et andet menneske.

Dynamisk billede

Hjemmesiden

Formålet med hjemmesiden er at tilbyde en nem og overskuelig måde at finde frem til de aktiviteter og frivillige i lokalområdet, som matcher de ældre borgeres interesser.

Det er primært medarbejderne i hjemmeplejen, der kan oprettes som brugere og søge på de aktiviteter, de frivillige har registreret på hjemmesiden.

For at bruge hjemmesiden, skal man have et et personligt login.

Hjemmesiden administreres af frivillige ildsjæle.

Logoet for Det Rigtige Match! er udarbejdet af Sofie Hammer, Frederik Andersen, Claudia Bjørch og Christina Larsen

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte de frivillige i det Rigtige Match! eller Frivilligkonsulenten i Sorø Sundhed og Omsorg

Lissi Østermark
Ældresagen Dianalund/Stenlille 23 31 93 79 lissihenny@privat.dk
Susanne Lysholm Jensen
Frivilligkonsulent, Sorø Sundhed og Omsorg 20 51 72 20 suje@soroe.dk
Kirsten Schilling
Ældresagen Sorø By 27 51 17 01 342KIS@aeldresagen-post.dk