Betingelser og vilkår

Data, som du indtaster på hjemmesiden som bruger, pårørende eller frivillig, vil alene blive brugt til at forsøge at finde et match mellem en frivillig (tilbudsgivende) og en bruger (tilbudsbrugende).

Det er alene offentlig information, som du behøver at indtaste – og du bør i feltet ’beskrivelse’ undgå at skrive noget om helbred, tro eller andet følsomt af sikkerhedsmæssige årsager. Skriv hellere, hvad du kan eller ikke kan (f.eks. jeg går ikke så godt).

Adgang til data gives alene til hjemmesidens administratorer og Sorø Kommunes Hjemmepleje i forbindelse med kontaktformidlingen. Hvis du ønsker at blive slettet, skal du tage fat i hjemmesidens administratorer på stso@soroe.dk eller lissihenny@privat.dk

Hjemmesiden ejes af Sorø Kommune og har derfor en databeskyttelsesrådgiver. Du kan læse mere om, hvilke rettigheder du har som bruger på https://soroe.dk/om-kommunen/databeskyttelse Hvis du ønsker at klage over, hvordan dine data er blevet behandlet her på ”Det rigtige match”, skal du tage fat i databeskyttelsesrådgiveren.