Gør en forskel som frivillig

Tilmeld
Tilmeld
Tilbage

Bliv frivillig ved at udfylde formularen

Din email er også dit brugernavnJeg har allerede et login

Der er mange måder at være frivillig på i Det Rigtige Match!. Du kan selv byde ind med en aktivitet, som du opretter her på hjemmesiden. Du kan også stille dig generelt til rådighed.
Du har selv indflydelse på tid og sted for aktiviteten.

Hvad kræver det?

Det eneste, det kræver for at blive frivillig i Det Rigtige Match!, er lysten til at gøre noget sammen med en ældre medborger. Det kan være en tur i skoven, læse højt af en god bog eller tage en snak over en kop kaffe eller en øl.

Livskvalitet gennem samvær og nærvær

Som frivillig i Det Rigtige Match! skal man være opmærksom på, at der er tale om ældre borgere, der kan have forskellige udfordringer. Det kan være, at borgeren sidder i kørestol, har svært ved at høre eller i lang tid ikke har været sammen med andre mennesker og derfor føler sig utryg. Det er derfor vigtigt, at de konkrete aktiviteter er tilpasset borgernes særlige behov.

Livskvalitet gennem samvær og nærvær

Sådan melder du dig som frivillig

Når du har tilmeldt dig som frivillig, kan du oprette en aktivitet her på hjemmesiden. Aktiviteten skal godkendes via en administrator, før opslaget kan ses.
Matcher aktiviteten det, som en bruger søger efter på hjemmesiden, vil brugeren (typisk en hjemmehjælper)få mulighed for at kontakte dig via de kontaktoplysninger, der fremgår af opslaget.

Trin for trin

  1. Opret dig som frivillig
  2. Log ind via menuen
  3. Tryk på Ny Aktivitet
  4. Afvent mail om, at din aktivitet er godkendt. Det tilstræbes at ske indenfor 14 dage. Først herefter kan dit opslag ses på hjemmesiden.
  5. Når din aktivitet er matchet med en borger, bliver du kontaktet via mail eller telefon, hvis du har opgivet dit tlf.nr.
Tilmeld

Har du yderligere spørgsmål eller er i tvivl om noget så kontakt os på:

20 51 72 20 eller suje@soroe.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger.